ENTRADA 3

10 DE NOVEMBRE


Durant la tercera quinzena ens hem reunit per videoconferència, per corregir el qüestionari i poder començar a elaborar-lo. La nostra primera intenció era fer una videoconferència per corregir el qüestionari, però hem acabat debatent entre nosaltres per concretar la temàtica del nostre projecte. 

Inicialment, la metodologia que volíem fer servir era elaborar dos qüestionaris, però ens hem adonat que la informació que extrauríem de dos qüestionaris no la podem assumir. Per tant, finalment hem decidit elaborar-ne només un i, per tal que l’altre sigui més didàctic, ja que ho volem utilitzar d'una forma més atractiva per l'alumnat hem pensat en fer-ho a través d’Instagram. Considerem que és una eina que utilitzem sovint i per tant, més accessible per participar. Hem decidit que anirem compartint preguntes, vídeos, imatges i qüestionaris per convidar a la reflexió. 


A continuació us deixem el nostre qüestionari que anirà destinat a totes les persones que estan cursant primer, segon, tercer o quart d'Educació Social a la UdL.


REALITATS INVISIBILITZADES

Comentaris